Μαθήματα

Μάθετε Τύμπανα

με τον Βασίλη Γιασλακιώτη

Οι τρόποι υλοποίησης των μαθημάτων είναι δύο, τα ιδιαίτερα μαθήματα και τα μαθήματα μέσω Skype. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου,(τύπου στούντιο) στο Παλαιό Φάληρο όπου και διαμένω. Είναι περίπου 7 λεπτά με τα πόδια, απο την στάση του τράμ στον Φλοίσβο. Και σε περίπτωση που μένετε μακριά και δυσκολέυεστε στις μετακινήσεις υπάρχει η λύση των μαθημάτών μέσω του Skype.

Σε περίπτωση που έχετε επιφυλάξεις σχετικά με την μέθοδο διδασκαλίας απο απόσταση, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως πλέον τα μαθήματα μέσω skype είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος και δεν διαφέρει σε τίποτα απο τον παραδοσιακό. Οι μόνες προϋποθέσεις είναι να έχετε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια κάμερα συνδεδεμένη σε αυτόν, το πρόγραμμα Skype το οποίο ειναι δωρεάν και τέλος μια σύνδεση για το internet

Όσον αφορά το υλικό του μαθήματος είναι ίδιο είτε κάποιος επιλέξει τον παραδοσιακό τρόπο έιτε την διδασκαλία απο απόσταση. Οι μέθοδοι διδασκαλίας βασίζονται σε διεθνή βιβλιογραφία. Ο τρόπος όμως διεξαγωγής των μαθημάτων, πέραν της βασικής θεωρίας, αλλάζει με βάση τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή και φυσικά την προσωπικότητα του και τον τρόπο με τον οποίο αντιλάμβανεται την μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo κόστος, τις ώρες αλλά και οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε, επικοινωνείστε μαζί μου είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στο τηλέφωνο 693 687 7477.

Basics

Rock

Technique

Funk

Reading

Jazz

Ενδιαφέρεστε για μαθήματα τυμπάνων?